سایت آینه    نرم افزار بارکد    با ما تماس بگیرید    دانلود    خرید آنلاین    سوالات متداول    CNET

دانلود نسخه رایگان نرم افزار بارکد

مراحل دقیق نحوه استفاده از این نرم افزار بارکد

https://free-barcode.com/HowtoMakeBarcode.asp

 
 

برخی از مناطق رایج کاربرد بارکد

تأیید بلیط: سینماها، مکان‌های برگزاری رویداد، بلیط‌های سفر و موارد دیگر از اسکنر بارکد برای تأیید بلیت‌ها و فرآیند پذیرش استفاده می‌کنند.

ردیابی مواد غذایی: برخی از برنامه ها به شما امکان می دهند غذایی را که می خورید از طریق بارکد ردیابی کنید.

مدیریت موجودی: در فروشگاه های خرده فروشی و سایر مکان هایی که موجودی باید ردیابی شود، بارکدها به ثبت مقدار و مکان اقلام کمک می کنند.

تسویه حساب راحت: در سوپرمارکت ها، مغازه ها و رستوران ها، بارکدها می توانند به سرعت قیمت و کل کالاها را محاسبه کنند.

بازی ها: برخی بازی ها از بارکد به عنوان عناصر تعاملی یا خلاقانه استفاده می کنند، مانند اسکن بارکدهای مختلف برای تولید کاراکترها یا آیتم ها.

مزایای استفاده از بارکد

سرعت: بارکدها می توانند اقلام موجود در یک فروشگاه را اسکن کنند یا موجودی انبار را سریعتر ردیابی کنند، بنابراین بهره وری پرسنل فروشگاه و انبار را تا حد زیادی بهبود می بخشد. سیستم های بارکد می توانند کالاها را سریعتر ارسال و دریافت کنند تا به روشی معقول برای ذخیره و مکان یابی اقلام.

دقت: بارکدها خطای انسانی را هنگام وارد کردن یا ضبط اطلاعات با نرخ خطای تقریباً 1 در 3 میلیون کاهش می‌دهند و دسترسی به اطلاعات و جمع‌آوری خودکار داده‌ها را در هر زمان و هر مکان امکان‌پذیر می‌سازند.

کارآمدی هزینه: تولید و چاپ بارکد ارزان است و می تواند با افزایش کارایی و کاهش تلفات در هزینه ها صرفه جویی کند. سیستم های بارکدینگ سازمان ها را قادر می سازد تا مقدار محصول باقی مانده، مکان آن و زمانی که نیاز به سفارش مجدد است را به دقت ثبت کنند. این امر از اتلاف جلوگیری می کند و مقدار پول موجود در موجودی اضافی را کاهش می دهد و در نتیجه کارایی هزینه را بهبود می بخشد.

کنترل موجودی: بارکدها به سازمان ها کمک می کنند تا کمیت، مکان و وضعیت کالاها را در طول چرخه عمر خود ردیابی کنند، کارایی را در جابجایی کالا به داخل و خارج از انبارها بهبود بخشند، و بر اساس اطلاعات موجودی دقیق تر، تصمیمات سفارش را اتخاذ کنند.

استفاده آسان: زمان آموزش کارمندان را کاهش دهید زیرا استفاده از سیستم بارکد آسان و خطای کمتری دارد. فقط باید برچسب بارکد متصل به یک مورد را اسکن کنید تا از طریق سیستم بارکد به پایگاه داده آن دسترسی داشته باشید و اطلاعات به دست آورید. مربوط به مورد. اطلاعات.

منشا تاریخی بارکدها چیست؟

در سال 1966، انجمن ملی زنجیره های غذایی (NAFC) بارکدها را به عنوان استانداردهای شناسایی محصول اتخاذ کرد.

در سال 1970، IBM کد جهانی محصول (UPC) را توسعه داد که امروزه نیز به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد.

در سال 1974، اولین محصول با بارکد UPC: یک بسته آدامس Wrigley در یک سوپرمارکت اوهایو اسکن شد.

در سال 1981، سازمان بین المللی استاندارد (ISO) Code39 را به عنوان اولین استاندارد بارکد الفبایی عددی تایید کرد.

در سال 1994، شرکت Denso Wave ژاپن QR-Code را اختراع کرد، یک بارکد دو بعدی که می تواند اطلاعات بیشتری را ذخیره کند.

نمونه های برنامه بارکد

بارکدهای مورد استفاده در ردیابی مواد غذایی: برنامه هایی که محتوای غذایی، کالری، پروتئین و سایر اطلاعات غذایی که می خورید را با اسکن بارکد روی برچسب غذا ثبت می کنند. این برنامه ها می توانند به شما کمک کنند عادت های غذایی خود را ثبت کنید، مدیریت کنید. اهداف سلامتی شما، یا درک کنید که غذای شما از کجا می آید.

حمل و نقل و تدارکات: برای کدهای سفارش و توزیع، مدیریت انبار محصولات، سیستم های کنترل لجستیک، شماره های ترتیب بلیط در سیستم های حمل و نقل بین المللی استفاده می شود. بارکدها در سفارش و توزیع در صنعت لجستیک و حمل و نقل استفاده می شوند. کدهای کانتینر حمل و نقل خطی (SSCC) برای شناسایی و ردیابی ظروف و پالت‌ها در زنجیره تامین کدگذاری می‌شوند. همچنین می‌توانند اطلاعات دیگری مانند بهترین تاریخ‌ها و شماره‌های لات را رمزگذاری کنند.

زنجیره تامین داخلی: مدیریت داخلی شرکت، فرآیند تولید، سیستم کنترل لجستیک، کدهای سفارش و توزیع. بارکدها می توانند اطلاعات مختلفی مانند شماره کالا، دسته، مقدار، وزن، تاریخ و غیره را ذخیره کنند. اطلاعات می تواند برای ردیابی، مرتب سازی، موجودی، کنترل کیفیت و غیره برای بهبود کارایی و دقت مدیریت زنجیره تامین داخلی شرکت استفاده شود.

ردیابی لجستیک: بارکدها به طور گسترده در ردیابی لجستیک استفاده می شوند. می توان از آن برای شناسایی کالاها، سفارش ها، قیمت ها، موجودی کالا و سایر اطلاعات استفاده کرد. با الصاق بارکد بر روی بسته بندی یا جعبه های حمل و نقل، امکان ورود به انبار وجود دارد. شناسایی و ثبت خودکار توزیع، موجودی و سایر اطلاعات لجستیکی برای بهبود دقت و کارایی مدیریت لجستیک.

فرآیند خط تولید: بارکدها را می توان برای مدیریت فرآیند خط تولید کارخانه استفاده کرد تا کارایی و کیفیت تولید را بهبود بخشد. بارکدها می توانند شماره محصول، دسته ها، مشخصات، کمیت ها، تاریخ ها و سایر اطلاعات را برای تسهیل ردیابی در طول فرآیند تولید شناسایی کنند. بازرسی، آمار و سایر عملیات. بارکدها همچنین می توانند با سیستم های دیگر مانند ERP، MES، WMS و غیره برای جمع آوری و انتقال خودکار داده ها یکپارچه شوند.

توسعه آینده بارکدها

افزایش ظرفیت و تراکم اطلاعات بارکدها، به آنها امکان می دهد داده های بیشتری مانند تصاویر، صداها، فیلم ها و غیره را ذخیره کنند.

ظرفیت و چگالی اطلاعات بارکدها به مقدار داده ای که یک بارکد می تواند ذخیره کند و مقدار داده در واحد سطح اشاره دارد. انواع مختلف بارکدها ظرفیت ها و تراکم اطلاعات متفاوتی دارند. به طور کلی، ظرفیت بارکدهای دو بعدی و تراکم اطلاعات بیشتر از بارکدهای یک بعدی است.

در حال حاضر چند فناوری جدید بارکد مانند بارکدهای رنگی، بارکدهای نامرئی، بارکدهای سه بعدی و غیره وجود دارد. همه آنها سعی می کنند ظرفیت و تراکم اطلاعات بارکدها را افزایش دهند، اما با برخی فنی نیز مواجه هستند. بنابراین، هنوز جا و امکان برای بهبود ظرفیت و چگالی اطلاعات بارکدها وجود دارد، اما نیاز به نوآوری و بهینه سازی مستمر نیز دارد.

افزایش امنیت و ضد جعل بارکدها، با استفاده از رمزگذاری، امضای دیجیتال، واترمارک و سایر فناوری ها برای جلوگیری از جعل یا دستکاری بارکدها. به طور خاص، راه های مختلفی وجود دارد:

رمزگذاری: داده ها را در بارکد رمزگذاری کنید تا فقط توسط تجهیزات یا پرسنل مجاز رمزگشایی شود تا از نشت داده ها یا تغییرات مخرب جلوگیری شود.

امضای دیجیتال: یک امضای دیجیتال به بارکد اضافه کنید تا منبع و یکپارچگی بارکد را تأیید کنید و از جعل یا دستکاری بارکد جلوگیری کنید.

Watermark: یک واترمارک در بارکد تعبیه می شود تا صاحب یا کاربر بارکد را شناسایی کند و از دزدیده شدن یا کپی شدن بارکد جلوگیری کند.

این فناوری ها می توانند امنیت و ضد جعل بارکدها را بهبود بخشند، اما پیچیدگی و هزینه بارکد را نیز افزایش می دهند، بنابراین باید با توجه به سناریوها و نیازهای کاربردی مختلف انتخاب و طراحی شوند.

آیا بارکدها با فناوری های دیگر جایگزین می شوند؟

در مورد آینده بارکدینگ دیدگاه های متفاوتی وجود دارد.

برخی افراد بر این باورند که به دلیل ظهور فناوری های پیشرفته تر مانند RFID و NFC، بارکدها با فناوری های دیگری جایگزین می شوند. برخی معتقدند که بارکدها به دلیل مزایایی مانند هزینه کم و سهولت هنوز مفید هستند. مورد استفاده.

بارکد به طور کامل با فناوری های دیگر جایگزین نمی شود زیرا مزایای منحصر به فرد خود را دارد.

آینده بارکدها به عوامل زیادی مانند هزینه، کارایی، امنیت، سازگاری و غیره بستگی دارد. این یک فناوری با سابقه است و در بسیاری از زمینه ها مانند خرده فروشی، لجستیک، پزشکی کاربرد دارد. بارکدها همچنین می توانند در کنار سایر فناوری ها تکامل یافته و نوآوری کنند.

به عنوان مثال: RFID مزایای زیادی دارد. امنیت بالایی دارد، می تواند داده های بیشتری را ذخیره کند، می تواند از فاصله دور خوانده شود، می تواند داده ها را به روز کند و تغییر دهد و از آسیب و دستکاری جلوگیری کند.

اما RFID نمی تواند جایگزین بارکد شود زیرا بارکد ارزان تر است و سازگاری بهتری دارد.

از معایب RFID می توان به هزینه بالای آن، نیاز به تجهیزات و نرم افزارهای تخصصی، امکان تداخل فلزات یا مایعات و احتمال مسائل مربوط به حریم خصوصی و امنیتی اشاره کرد. از معایب بارکد می توان به حجم محدود آن اشاره کرد. داده ها و نیاز به اسکن در فاصله نزدیک. داده ها قابل تغییر نیستند و به راحتی از بین می روند یا تقلید می شوند.

اگرچه بارکدها از امنیت کمتری نسبت به RFID برخوردار هستند، اما همه برنامه ها به امنیت بالایی نیاز ندارند. بنابراین یک انتخاب عاقلانه استفاده از RFID در برنامه هایی است که به امنیت بالایی نیاز دارند و از بارکد در برنامه هایی که به امنیت بالایی نیاز ندارند استفاده کنید. بارکد بسیار کمتر از RFID است.

بنابراین، RFID و بارکد موقعیت‌های کاربردی خاص خود را دارند و قابل تعمیم نیستند.

متداول ترین انواع بارکد مورد استفاده

کد EAN-13: بارکد محصول، جهانی، از 0-9 رقم پشتیبانی می کند، طول 13 رقم، شیاردار.

کد UPC-A: بارکد محصول، که عمدتاً در ایالات متحده و کانادا استفاده می شود، از اعداد 0-9، طول 12 رقم و دارای شیارها پشتیبانی می کند.

Code-128: بارکد جهانی، اعداد، حروف و نمادها را پشتیبانی می کند، طول متغیر، بدون شیار.

QR-Code: بارکد دوبعدی، از مجموعه کاراکترهای متعدد و فرمت‌های رمزگذاری، طول متغیر، و دارای علائم موقعیت‌یابی پشتیبانی می‌کند.

کاربرد بارکد در مدیریت لجستیک

حمل، توزیع و تحویل کالا را می توان با اسکن بارکد موجود در صورتحساب حمل و نقل یا فاکتور پیگیری کرد.

بارکد تاثیر زیادی در مدیریت لجستیک و مدیریت موجودی دارد، این یک ابزار شناسایی موثر است که می تواند به ردیابی محصولات و کاهش خطاها کمک کند.

بارکدگذاری همچنین می تواند سرعت، انعطاف پذیری، دقت، شفافیت و مقرون به صرفه بودن در فرآیندهای لجستیکی را افزایش دهد.

تکنولوژی بارکد به طور گسترده در صنعت لجستیک به خصوص در فروش کالا در سوپرمارکت ها استفاده شده است.

کاربرد بارکد در مدیریت تولید

پیشرفت تولید، کیفیت و کارایی را می توان با اسکن بارکد در یک سفارش کاری یا شماره دسته کنترل کرد.

سیستم بارکد ابزاری خودکار است که می تواند به تولیدکنندگان کمک کند تا موجودی را به طور موثرتری پیگیری کنند، کارایی تولید را بهبود بخشند و خطاهای انسانی را کاهش دهند.

از بارکدها می توان برای ردیابی دارایی ها، مواد و قطعات و تاسیسات در طول تولید کارخانه استفاده کرد.

سیستم بارکد همچنین می تواند تولید، اجرای سفارش و فرآیندهای توزیع را به صورت بلادرنگ نظارت کند، دقت سفارش و حمل و نقل را بهبود بخشد و هزینه های موجودی و نیروی کار را کاهش دهد.

کاربرد بارکد در مدیریت موجودی

دریافت کالا: با اسکن بارکد روی کالاهای دریافتی، می توان کمیت، نوع و کیفیت کالا را به سرعت و با دقت ثبت کرد و با سفارش خرید مطابقت داد.

ارسال: با اسکن بارکد روی کالاهای خروجی می توان به سرعت و با دقت کمیت، مقصد و وضعیت کالا را ثبت کرد و با سفارشات فروش مطابقت داد.

انبار جابجایی: با اسکن بارکدهای موجود بر روی کالاها و مکان های انبار، جابجایی و نگهداری کالا به سرعت و با دقت ثبت می شود و اطلاعات موجودی کالا به روز می شود.

موجودی: با اسکن بارکد کالاهای موجود در انبار، می توانید به سرعت و با دقت کمیت واقعی کالا و کمیت سیستم را بررسی کنید و مغایرت ها را پیدا و برطرف کنید.

مدیریت تجهیزات: با اسکن بارکد روی تجهیزات یا ابزار، می توانید به سرعت و با دقت استفاده، تعمیر و بازگشت تجهیزات یا ابزار را ثبت کنید و از گم شدن یا آسیب دیدن آن جلوگیری کنید.

جایگزین بارکدها چیست؟

جایگزین های زیادی برای بارکد وجود دارد، مانند Bokodes، QR-Code، RFID و غیره. اما آنها نمی توانند به طور کامل جایگزین بارکد شوند. هر کدام بسته به نیاز و سناریوهای شما، مزایا و معایب خود را دارند.

بوکودها تگ های داده ای هستند که می توانند اطلاعات بیشتری نسبت به بارکدها در همان منطقه ذخیره کنند. آنها توسط تیمی به سرپرستی رامش راسکار در آزمایشگاه رسانه MIT توسعه داده شده اند. Bokode ها را می توان با هر دوربین دیجیتال استاندارد ضبط کرد. به سادگی دوربین را در بی نهایت فوکوس کنید. بوکودها فقط 3 میلی متر قطر دارند، اما می توان آنها را تا حد کافی از وضوح در دوربین بزرگنمایی کرد. نام Bokodes ترکیبی از بوکه [اصطلاح عکاسی برای فوکوس زدایی] و بارکد [بارکد] A است. ترکیبی از دو کلمه. برخی از تگ های Bokodes را می توان بازنویسی کرد و Bokode هایی که می توانند بازنویسی شوند، bocodes نامیده می شوند.

بوکودها در مقایسه با بارکدها دارای مزایا و معایبی هستند. مزایای بوکودها این است که می توانند داده های بیشتری را ذخیره کنند، می توانند از زوایای مختلف و فواصل مختلف خوانده شوند و برای واقعیت افزوده، دید ماشین و میدان نزدیک مورد استفاده قرار گیرند. ارتباطات و سایر زمینه ها عیب Bokodes این است که تجهیزات خواندن Bokodes نیاز به چراغ LED و لنز دارد بنابراین هزینه آن بیشتر است و انرژی بیشتری مصرف می کند.هزینه تولید لیبل Bokodes نیز بالاتر از لیبل بارکد است.

QR-Code در واقع نوعی بارکد است. به آن بارکد دو بعدی نیز می گویند. هر دو راهی برای ذخیره سازی داده ها هستند، اما تفاوت ها، مزایا و معایبی دارند. QR-Code می تواند ذخیره کند. داده های بیشتر، از جمله متن، عکس، فیلم و غیره، در حالی که بارکدها فقط می توانند اعداد یا حروف را ذخیره کنند. QR-Code را می توان از هر زاویه ای اسکن کرد، در حالی که بارکدها را فقط می توان از یک جهت خاص اسکن کرد. QR-Code دارای تصحیح خطا است. عملکرد، حتی اگر تا حدی آسیب دیده باشد، همچنین قابل شناسایی است، در حالی که بارکدها بیشتر در معرض آسیب هستند. QR-Code برای پرداخت بدون تماس، اشتراک گذاری، شناسایی و سایر سناریوها مناسب تر است، در حالی که بارکدها برای مدیریت و ردیابی مناسب تر هستند. کالا.

از لحاظ نظری، QR-Code می تواند جایگزین همه عملکردهای بارکدهای یک بعدی شود. با این حال، بسیاری از برنامه ها برای ذخیره مقادیر زیادی از داده ها به برچسب بارکد نیاز ندارند. برای مثال، برچسب های بارکد EAN برای کالاهای خرده فروشی فقط باید ذخیره شوند. 8 تا 13 فقط یک عدد است، بنابراین نیازی به استفاده از QR-Code نیست، هزینه چاپ QR-Code نیز کمی بیشتر از بارکدهای یک بعدی است، بنابراین QR-Code به طور کامل جایگزین بارکدهای یک بعدی نخواهد شد.

چرا انواع بارکد وجود دارد؟

انواع بارکدهای زیادی وجود دارد زیرا کاربردها و ویژگی های متفاوتی دارند.

به عنوان مثال، UPC [کد محصول جهانی] بارکدی است که برای برچسب زدن محصولات خرده‌فروشی استفاده می‌شود و تقریباً روی هر کالای فروخته شده و در فروشگاه‌های مواد غذایی در ایالات متحده یافت می‌شود.

CODE 39 بارکدی است که می تواند اعداد، حروف و برخی کاراکترهای خاص را رمزگذاری کند. معمولاً در زمینه های تولیدی، نظامی و پزشکی استفاده می شود.

ITF [Interleaved Two-Five Code] بارکدی است که فقط می تواند تعداد زوج را رمزگذاری کند. معمولاً در زمینه های تدارکات و حمل و نقل استفاده می شود.

NW-7 [همچنین به عنوان CODABAR شناخته می شود] بارکدی است که می تواند اعداد و چهار کاراکتر شروع/پایان را رمزگذاری کند. معمولاً در کتابخانه ها، تحویل سریع و بانک ها استفاده می شود.

Code-128 بارکدی است که می تواند تمام 128 کاراکتر ASCII را رمزگذاری کند. معمولاً در زمینه هایی مانند ردیابی بسته، تجارت الکترونیک و مدیریت انبار استفاده می شود.

GS1 چه نوع سازمانی است؟

GS1 یک سازمان بین المللی غیر انتفاعی است که مسئول توسعه و حفظ استانداردهای بارکد خود و انتشار پیش شماره های مربوط به شرکت است. معروف ترین این استانداردها بارکد است که بارکدی است که روی یک محصول چاپ می شود و می تواند اسکن الکترونیکی نمادها.

GS1 دارای 116 سازمان عضو محلی و بیش از 2 میلیون شرکت کاربر است. دفتر اصلی آن در بروکسل (Avenue Louise) است.

تاریخچه GS1:

در سال 1969، صنعت خرده فروشی ایالات متحده به دنبال راهی برای سرعت بخشیدن به فرآیند پرداخت فروشگاه بود. کمیته موقت کدهای شناسایی یکنواخت محصولات خواربار فروشی برای یافتن راه حلی تشکیل شد.

در سال 1973، سازمان کد جهانی محصول (UPC) را به عنوان اولین استاندارد واحد برای شناسایی منحصر به فرد محصول انتخاب کرد. در سال 1974، کمیته کدهای یکنواخت (UCC) برای اداره استاندارد تشکیل شد. 26 ژوئن 1974 یک بسته آدامس Wrigley اولین محصول با بارکد است که می تواند در فروشگاه ها اسکن شود.

در سال 1976، کد 12 رقمی اصلی به 13 رقم افزایش یافت و به سیستم شناسایی اجازه استفاده در خارج از ایالات متحده را داد. در سال 1977، انجمن شماره گذاری مقالات اروپایی (EAN) در بروکسل تاسیس شد. اعضای موسس از 12 کشور.

در سال 1990، EAN و UCC یک قرارداد همکاری جهانی امضا کردند و تجارت کلی خود را به 45 کشور گسترش دادند. در سال 1999، EAN و UCC مرکز Auto-ID را برای توسعه کد محصول الکترونیکی (EPC) ایجاد کردند که استانداردهای GS1 را فعال می کند. برای RFID.

در سال 2004، EAN و UCC شبکه جهانی همگام سازی داده ها (GDSN) را راه اندازی کردند، یک ابتکار جهانی مبتنی بر اینترنت که شرکای تجاری را قادر می سازد تا به طور موثر داده های اصلی محصول را مبادله کنند.

تا سال 2005، این سازمان در بیش از 90 کشور فعالیت داشت و شروع به استفاده از نام GS1 در سطح جهانی کرد. اگرچه [GS1] مخفف نیست، اما به سازمانی اشاره دارد که یک سیستم جهانی استاندارد را ارائه می دهد.

در آگوست 2018، استاندارد ساختار وب URI GS1 تصویب شد که به URI ها (آدرس های مشابه صفحه وب) اجازه می دهد تا به عنوان QR-Code ذخیره شوند که محتوای آن حاوی شناسه های منحصر به فرد محصول است.

سازمان های EAN، UCC، و GS1 چیست؟

EAN، UCC و GS1 همه سازمان های کدگذاری کالا هستند.

EAN انجمن شماره گذاری کالاهای اروپایی است، UCC کمیته کد یکنواخت ایالات متحده است، GS1 سازمان جهانی کدگذاری کالا است، و نام جدید پس از ادغام EAN و UCC است.

هر دو EAN و UCC مجموعه ای از استانداردها را برای استفاده از کدهای عددی برای شناسایی کالاها، خدمات، دارایی ها و مکان ها ایجاد کرده اند. این کدها را می توان با نمادهای بارکد برای تسهیل خواندن الکترونیکی مورد نیاز برای فرآیندهای تجاری نشان داد.

بارکد GS1-128 نام جدید بارکد UCC/EAN-128 است. زیرمجموعه ای از مجموعه کاراکتر Code-128 است و با استاندارد بین المللی GS1 مطابقت دارد.

UPC و EAN هر دو کدهای کالایی در سیستم GS1 هستند. UPC عمدتاً در ایالات متحده و کانادا استفاده می شود و EAN عمدتاً در کشورها و مناطق دیگر استفاده می شود، اما می توان آنها را به یکدیگر تبدیل کرد.

درباره بارکد EAN-13

EAN-13 مخفف شماره مقاله اروپایی، یک پروتکل و استاندارد بارکد است که در سوپرمارکت ها و سایر صنایع خرده فروشی استفاده می شود.

EAN-13 بر اساس استاندارد UPC-A ایجاد شده توسط ایالات متحده ایجاد شده است. بارکد EAN-13 یک کد کشور/منطقه بیشتر از بارکد UPC-A دارد تا نیازهای بین المللی را برآورده کند. برنامه های کاربردی. این اولین سیستم بارکد مورد استفاده برای تسویه محصولات در سوپرمارکت ها بود.

EAN-13 از یک کد پیشوند، کد شناسایی سازنده، کد محصول و کد چک، در مجموع 13 رقم تشکیل شده است. رمزگذاری آن از اصل منحصر به فرد بودن پیروی می کند و می تواند اطمینان حاصل کند که در سراسر جهان تکرار نمی شود.

EAN International، که با نام EAN شناخته می شود، یک سازمان بین المللی غیر انتفاعی است که در سال 1977 تاسیس شد و دفتر مرکزی آن در بروکسل، بلژیک است. هدف آن تدوین و بهبود کالاهای یکپارچه در سطح جهانی است. سیستم بارکد خدمات ارزش افزوده را به مدیریت زنجیره تامین سازمانی را بهینه کنید. سازمان های عضو آن در سراسر جهان واقع شده اند.

بارکدهای EAN-13 عمدتاً در سوپرمارکت ها و سایر صنایع خرده فروشی استفاده می شوند.

درباره QR-Code

QR-Code در سال 1994 توسط تیمی به رهبری ماساهیرو هارادا از شرکت ژاپنی Denso Wave بر اساس بارکدی که در ابتدا برای علامت گذاری قطعات خودرو استفاده می شد اختراع شد. این بارکد ماتریسی دو بعدی است که می تواند چندین مورد را بدست آورد. استفاده می کند.

QR-Code در مقایسه با بارکدهای تک بعدی دارای مزایای زیر است:

QR-Code می تواند اطلاعات بیشتری را ذخیره کند، زیرا از یک ماتریس مربع دو بعدی به جای خطوط یک بعدی استفاده می کند. بارکدهای یک بعدی معمولاً فقط می توانند ده ها کاراکتر را ذخیره کنند، در حالی که QR-Code می تواند هزاران کاراکتر را ذخیره کند.

QR-Code می تواند انواع داده های بیشتری را نشان دهد، مانند اعداد، حروف، باینری، حروف چینی و غیره. بارکدهای یک بعدی معمولاً فقط می توانند اعداد یا حروف را نشان دهند.

QR-Code را می توان سریعتر اسکن و شناسایی کرد زیرا دارای چهار علامت موقعیت است و از هر زاویه ای قابل اسکن است. بارکدهای یک بعدی معمولاً باید از یک جهت خاص اسکن شوند.

QR-Code در برابر آسیب و تداخل مقاوم‌تر است، زیرا دارای قابلیت تصحیح خطا است که می‌تواند تا حدی داده‌های گمشده یا مبهم را بازیابی کند. بارکدهای یک بعدی معمولاً چنین قابلیت‌هایی ندارند.

تفاوت بین بارکدهای دو بعدی و بارکدهای یک بعدی عمدتاً در روش رمزگذاری و ظرفیت اطلاعات نهفته است. بارکدهای دو بعدی از یک ماتریس مربع دو بعدی استفاده می کنند که می تواند اطلاعات بیشتری را ذخیره کند و انواع داده های بیشتری را نشان دهد. بارکدهای یک بعدی از خطوط یک بعدی استفاده می کنند، فقط می توانند مقدار کمی از اطلاعات را ذخیره کنند و فقط می توانند اعداد یا حروف را نشان دهند. قابلیت ها، سازگاری و غیره.

QR-Code تنها بارکد دو بعدی نیست. طبق اصل بارکدهای دو بعدی را می توان به دو دسته ماتریسی و پشته ای تقسیم کرد. انواع بارکد دو بعدی رایج عبارتند از: Data Matrix، MaxiCode. ، آزتک، QR -Code، PDF417، Vericode، Ultracode، Code 49، Code 16K و غیره، کاربردهای متفاوتی در زمینه های مختلف دارند.

بارکد دو بعدی که بر اساس بارکد تک بعدی ایجاد شده است دارای مزایایی است که بارکد یک بعدی نمی تواند با آنها مقایسه شود. به عنوان یک فایل داده قابل حمل، اگرچه هنوز در مراحل اولیه است، با توجه به اقتصاد و فناوری اطلاعات به سرعت در حال توسعه، همراه با ویژگی های منحصر به فرد بارکدهای دو بعدی، تقاضا برای فناوری جدید بارکدهای دو بعدی در کشورهای مختلف روز به روز در حال افزایش است.

درباره بارکد Code-128

کد-128 بارکد توسط COMPUTER IDENTICS در سال 1981 ایجاد شد. این بارکد الفبایی با طول متغیر و پیوسته است.

بارکد کد-128 شامل یک ناحیه خالی، یک علامت شروع، یک ناحیه داده، یک کاراکتر چک و یک پایان دهنده است. دارای سه زیر مجموعه به نام های A، B و C است که می تواند مجموعه های کاراکترهای مختلف را نشان دهد. همچنین می توان از آن برای دستیابی به رمزگذاری چند سطحی از طریق انتخاب کاراکترهای شروع، کاراکترهای مجموعه کد و کاراکترهای تبدیل استفاده کرد.

این می تواند تمام 128 کاراکتر ASCII، از جمله اعداد، حروف، نمادها و کاراکترهای کنترلی را رمزگذاری کند، بنابراین می تواند همه کاراکترهای صفحه کلید کامپیوتر را نشان دهد.

این می تواند از طریق رمزگذاری چند سطحی به نمایش داده های با چگالی بالا و کارآمد دست یابد و می تواند برای شناسایی خودکار در هر سیستم مدیریتی استفاده شود.

با سیستم EAN/UCC سازگار است و برای نمایش اطلاعات واحد ذخیره سازی و حمل و نقل یا واحد لجستیک کالا استفاده می شود. در این حالت GS1-128 نامیده می شود.

استاندارد بارکد Code-128 توسط Computer Identics Corporation [ایالات متحده آمریکا] در سال 1981 ایجاد شد. این استاندارد می تواند همه 128 کاراکتر کد ASCII را نشان دهد و برای کاربرد راحت بر روی رایانه مناسب است. هدف از تدوین این استاندارد بهبود بارکد است. راندمان و قابلیت اطمینان رمزگذاری.

Code128 یک بارکد با چگالی بالا است. از سه نسخه از مجموعه کاراکترها [A, B, C] و انتخاب نویسه‌های شروع، کاراکترهای مجموعه کد و کاراکترهای تبدیل، با توجه به نوع و طول داده‌های مختلف استفاده می‌کند. ، مناسب ترین روش رمزگذاری را انتخاب کنید. این کار می تواند طول بارکد را کاهش دهد و کارایی رمزگذاری را بهبود بخشد. علاوه بر این، Code128 از کاراکترهای چک و پایان دهنده ها نیز استفاده می کند که می تواند قابلیت اطمینان بارکد را افزایش دهد و از خواندن اشتباه یا عدم خواندن جلوگیری کند.

بارکد کد-128 به طور گسترده در مدیریت داخلی شرکت ها، فرآیندهای تولید و سیستم های کنترل لجستیک استفاده می شود. سناریوهای کاربردی زیادی دارد، عمدتاً در صنایعی مانند حمل و نقل، تدارکات، پوشاک، غذا، داروسازی و پزشکی. تجهیزات.

 
 

حق نشر(C)  EasierSoft Ltd.  2005-2024

 

پشتیبانی فنی

autobaup@aol.com    cs@easiersoft.com

 

 

D-U-N-S: 554420014